avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamat la Procuratura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamat la Procuratura

Am dat bani imprumut si acum sunt denuntat la Procuratura ca evazionist fiindca am perceput 10% dobanda lunara. Nu exista nici un act care sa arate ca am perceput dobanda, doar declaratiile reclamantilor. Ce urmari poate avea? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: suzana57 , utilizator 12:53, 2 Noiembrie 2015
cata vreme contractul este unul notarial nu trebuie sa va faceti griji in privinta asta.
Nu este notarial,este un act de mana intre mine si cel imprumutat. As putea sa-i atac pe cale juridica pentru denunt calomnios ? Cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumut cu chitanță de mana cosinus30 cosinus30 Un prieten mi-a cerut sa-i imprumut o anumita suma de bani timp de trei luni, spunand ca o sa-mi dea lunar o anumita dobanda, iar dupa 3 luni imi restituie ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de camatar? ca40783 ca40783 Acum doi ani am avut nevoie de o anumita suma de bani pentru rezolvarea unor probleme personale legata de sanatate. O cunostinta mi-a recomandat un anumit domn ... (vezi toată discuția)
Camatarie??? gabi33 gabi33 Am imprumutat mai multor persoane sume de bani.Am facut ipoteci la notar.Cand a venit scadenta ,debitorii m-au reclamat la parchet,pentru inselaciune si abuz ... (vezi toată discuția)