avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand pot iesi la pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand pot iesi la pensie?

Buna ziua
Vin cu rugamintea de a ma lamuri cind pot iesi la pensie ,
F,23.11.1957
28 ani lucrati din care 8ani gr,2
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:26, 6 Noiembrie 2015
Intervenţie moderator


@ heidrun


Potrivit regulamentului de postare pe care trebuie să îl respectaţi ori de câte ori scrieţi aici, fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user).

Dacă întrebaţi pentru alte persoane, vă rog să specificaţi asta de fiecare dată. Altfel îi încurcaţi complet pe cei care vă răspund iar rezultatul va fi acela că veţi primi răspunsuri greşite. Mulţumesc anticipat!


Gabriela Pintea
Ultima modificare: Duminică, 8 Noiembrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorarea pensiei pentru limita de varsta ContSters377479 ContSters377479 în ianuarie 2019 am dreptul la pensie de limită de vârstă. am 11ani si 3luni în grupa II lucrați.vă rog frumos dacă pot iesi la pensie cu reducere de ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala dumitruciornei dumitruciornei buna ziua , am 56 de ani si de aproximativ 10-15 ani sufar de hipertensiune arteriala si diabet tip 2 . incepind din acest an am fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie ionicabotezatu ionicabotezatu Am 56 ani, 30 ani in grupa a doua de munca si 37 ani vechime in munca. Cand (la ce data) pot (am dreptul) sa ies la pensie? (vezi toată discuția)