avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul ma inunda mereu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul ma inunda mereu

cum se poate rezolva problema unei tevi dintre etje:O
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:20, 3 Noiembrie 2015
Instalatia verticala de alimentare cu apa intra reprezinta parte comuna si intra in responsabilitatea exclusiva a asociatiei de proprietari
Sesizati oficial presedintele de asociatie care detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare bunei functionari a partii comune de constructii si instalatii din imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderi foarte mari la apa calda AlinFrancu AlinFrancu Cine raspunde pentru pierderile foarte mari de apa calda inregistrate la bloc. Depistarea si remedierea cu mare intarziere a defectiunii (parte comuna) de la ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociatiei refuza reparatie coloana ciresel ciresel buna dimineata! o intrebare,va rog. Din cauza apei firbinti,teava de la scurgere din bucatarie,s a indoit,s a scurtat si apoi a iesit din imbinare ,fix de ... (vezi toată discuția)
Instalatie veche pinky_26 pinky_26 Am si eu o problema daca ma puteti ajuta. Locuiesc intr-o garsoniera care este situata deasupra unui magazin mare de instalatii sanitare. Intre podeaua mea si ... (vezi toată discuția)