avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj daca ai lucrat in orasul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj daca ai lucrat in orasul de resedinta cu angajare in alt oras

Buna ziua
Intrbarea mea este daca are vreo importanta ca am fost angajata timp de 5 ani in alt oras si am avut locul de munca in cel de resedinta este o procedura in plus fata de cea eplicata pe site in ceea ce priveste actele are trebuiesc depuse la ANOFM?Actele de somaj se depun banuiesc in orasul de resedinta nu?chiar daca toate retinerile din salariu s-au efectuat in orasul angajatorului?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:30, 3 Noiembrie 2015
Va puteti inregistra la Agentia de Somaj din localitatea de domiciliu sau de resedinta (daca aveti viza de flotant in acea localitate si locul de munca tot acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere acte de somaj in orasul de resedinta Marius Nou Marius Nou Am terminat studiile universitare de curand in orasul unde am domiciliul flotant si am fost la agentia pentru somaj pentru a-mi depune actele. In acest oras am ... (vezi toată discuția)
Refuz primire acte pentru Şomaj Marius Nou Marius Nou Bună ziua, Am terminat studiile universitare şi am fost să depun actele pentru şomaj în localitatea unde am domiciuliul flotant (unde am terminat ... (vezi toată discuția)
Acordare somaj simonaelena2 simonaelena2 Am o intrebare, am termiant studiile sia s vrea sa imi depun acetele pentru somaj numai ca eu am domiciliu intr-un judet si viza de flotant in alt judet, as ... (vezi toată discuția)