Buna ziua
Am primit o INSTIINTARE de executare silita, dosar nr 1630/2014. Instiintarea am luat-o de la Primaria Independenta.Executor judecatoresc Placinta Adina Maria.Am fost la biroul executorului din Braila, unde nu am primit prea multe lamuriri. Am inteles ca suma de plata, care a crescut intre timp si tot mai creste, pentru ca Kruk tot pune penalitati si taxe, chiar daca o sa-mi opreasca din salariu, nu este suficient si ca vom plati la infinit, pentru ca se tot pun penalitati. Suma este acum de 37815, 72 lei si eu stiu de mai putin de 20000 ca as fi avut de plata. Am doua intrebari: 1. Se poate face ceva ca sa nu-mi mai puna atatea penalitati si daca este legal acest lucru? 2. In August 2011, am facut un act de Vanzare cumparare (de fapt Contract de Intretinere) pe numele fiului meu. Poate fi executata silit casa?
Daca puteti sa ma ajutati in acest sens , va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs.
Din păcate, un credit neplătit nu rămâne fără dobanzi. Dimpotrivă, mai curg și penalități. Ele sunt legale, pentru că sunt prevăzute în contract.
s-ar putea să existe clauze abuzive în contract, pe care le-ați putea ataca. Doar așa mai puteți obține o micșorare a creanței.
Dacă în 2011 aveați datoria față de bancă și ați vândut doar pentru a evita executarea, ar putea fi considerată fraudă împotriva creditorilor. Dar sunt slabe șanse, dacă executarea a început abia în 2014.
Executare silita
popalucian
Buna seara ,
In data de 06.12.2005 am cumparat 3 produse de la ALTeX prin o banca anume (Fi.... Bank). Dupa 6 luni am incetat plata ratelor ( contracul ... (vezi toată discuția)