avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita

buna ziua . dupa hotarirea de judecata mi sa dat dreptu la vizita de doua ori pe luna , o luna vara ,o saptamina prinavara si o saptamina sarbatorile de iarna dar nu reusec sa mi se respecte dreptu cu pretestu ca nu vror copiii intrebarea mea Pentru nerespectarea hotariri judecatoresti si pentru a putea sa am legatura cu cei doi copiii ce pot sa fac (numi permite nicio legatura cu ei ) va multumesc anticipat
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc dar orce as face numi permite nicio legatura cu copiii spund ca nu vror sa ma vada am facut si plingeri penale pentru nerespectarea hotariri judecatoresti si tot degeaba . Cind mam dus in vizita conform programului de vizita nici numi permite sa stau cu ei iar politia din comuna imi spune ca nu are cum sal oblige daca copiii nu vror chear daca am o hotarire .in schimb cind vorbesc cu copiii pe ascuns ca am ajuns sa folosesc acesta cale numai sa stiu cite ceva despre ei isi doresc sa ma vada sai iau la mine numai cami spun ca sunt satuli de scandalu care se face decite ori ma duc dupa ei si nau curajul sa zica de fata cu tatal ca vror la mine .
o sa fie greu, politia nu are cu ce sa va ajute
incercati la DGASPC si ganditi-va daca vreti sa incepeti procedura de executare silita
Da, cu executor si DGASPC. Greu la tara, consilieri nu sunt...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exita termen pentru plingere penala incazul refuzului reintegrari ? valyungureanu valyungureanu Angajatorul refuza reintegrarea conform hot judecatoresti definitive si irevocabile ,chear si somat de executor ,am depus plingere penala si dupa un an imi ... (vezi toată discuția)
Contributia lunara in natura este obligatoriu cum este pensia alimentara? Florentina dima Florentina dima Va rog mult sa ma ajutati cu o informație. Sunt divorțată de tatal copiilor mei. Avem custodie comuna. Domiciliul actual al copiilor mei este la tatăl lor ... (vezi toată discuția)
Recurs pt raspuns nesatisfacator din partea parchetului privind nerespectarea hotariri judecatoresti vasy_v23 vasy_v23 Buna ziua.As dori sa-mi raspunda cineva cum se formuleaza un recurs la o instiintare primita de la parchet,in urmatoarea situatie;In urma divortului,copilul ... (vezi toată discuția)