buna ziua . dupa hotarirea de judecata mi sa dat dreptu la vizita de doua ori pe luna , o luna vara ,o saptamina prinavara si o saptamina sarbatorile de iarna dar nu reusec sa mi se respecte dreptu cu pretestu ca nu vror copiii intrebarea mea Pentru nerespectarea hotariri judecatoresti si pentru a putea sa am legatura cu cei doi copiii ce pot sa fac (numi permite nicio legatura cu ei ) va multumesc anticipat
multumesc dar orce as face numi permite nicio legatura cu copiii spund ca nu vror sa ma vada am facut si plingeri penale pentru nerespectarea hotariri judecatoresti si tot degeaba . Cind mam dus in vizita conform programului de vizita nici numi permite sa stau cu ei iar politia din comuna imi spune ca nu are cum sal oblige daca copiii nu vror chear daca am o hotarire .in schimb cind vorbesc cu copiii pe ascuns ca am ajuns sa folosesc acesta cale numai sa stiu cite ceva despre ei isi doresc sa ma vada sai iau la mine numai cami spun ca sunt satuli de scandalu care se face decite ori ma duc dupa ei si nau curajul sa zica de fata cu tatal ca vror la mine .