avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate gratuitate transport asistent personal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

gratuitate transport asistent personal

Buna ziua. Sunt asistent personal al unui copil cu autism. Ma intereseaza daca de gratuitatea pe mijloacele de transport in comun beneficiez atat eu cat si unul din parintii copilului. Va multumesc ! O zi placuta !
Cel mai recent răspuns: mariu_s , utilizator 12:13, 5 Noiembrie 2015
Am citit legea, dar ce am inteles eu din lege e ca poate beneficia de transport gratuit atat asistentul personal (fara a fi conditionat de prezenta copilului), cat si oricine insoteste copilul, doar in prezenta acestuia. Deci un parinte poate beneficia de aceeasi gratuitate, daca insoteste copilul. Insa de la Directia Copilului mi s-a spus ca poate beneficia ori asistentul personal ori un parinte si doar daca insotesc copilul. Asa e?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil cu handicap grav - drepturi ninalina86 ninalina86 Sunt alina din Oradea, si am un copil de 2.4 ani, handicap grav. Eu ca mama, beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pana la 3 ani. Am putut 3 luni ... (vezi toată discuția)
Transport iosifica iosifica BUNA ZIUA! SUNT UN CETATEAN DE 30 ANI DIN MUNICIPIUL ROMAN-JUD.NEAMT SI AM CERTIFICAT DE INCADRARE IN GRADUL DE HANDICAP ACCENTUAT. AS AVEA SI EU O ... (vezi toată discuția)
Inlesniri pensionat cu handicap dactari dactari buna seara. am un fiu in virsta dede 27 ani pensionat cu grad de handicap accentuat cod de boala g80, g83.cu capacitate de munca pierduta in totalitate. se ... (vezi toată discuția)