avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... factura si aviz de insotire a marfii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

factura si aviz de insotire a marfii

Buna ziua. Imi poate spune cineva care sunt reglementarile legale cu privire la factura si avizul de insotire a marfii si relatia dintre aceste doua acte? S-a schimbat ceva in legislatie in ultimul timp cu privire la acestea?
Cel mai recent răspuns: adi_muresan_ro , utilizator 12:29, 3 August 2009
De ce sa ai nevoie de factura? Poti utiliza avizul, fiindca nu vinzi marfa, doar o transporti de la un sediu la altul aprtinand aceleiasi firme. Poti folosi un document "NOTA DE TRANSPORT" in care sa apara toate datele referitoare la cea ce transporti. Cel mai bine ar fi sa intrebati contabilul dvs.

Sau va referiti la factura de provenienta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz de insotire a marfii-factura igna_florin igna_florin pot sa transport beneficiarului marfa si sa ii facturez in baza avizelor doar luna urmatoare pana in data de 15 a lunii viitoare pentru luna curenta? avand in ... (vezi toată discuția)
Intocmire aviz de insotire a marfii ioanaep ioanaep Buna ziua, In cat timp trebuie intocmita factura de la livrarea marfurilor pe baza de aviz? Exista un termen limita? Multumesc. (vezi toată discuția)
Factura -aviz olimpiaf olimpiaf Am aviz din 27 a lunii, factura obligatoriu in luna respectiva sau care a data limita cand pot intocmi factura? (vezi toată discuția)