avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

Sunt chemat la politie pentru a da o declaratie pt.ca impotriva mea sa depus o plingere penala.Doresc sa stiu daca pot intreba politistul daca sunt martor sau supect sau este de datoria lui sa-mi spuna?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:03, 5 Noiembrie 2015
Buna ziua,
Daca va stiti cu ceva bube va sfatuiesc sa va duceti insotit de avocat pentru declaratii.
Daca stiti ca nu aveti nicio problema va puteti duce singur.
Puteti oricum sa mergeti singur si, in functie de ce va anunta Politistul de la C.P. dati sau nu declaratie sau solicitati sa va angajati avocat.
Da, politistul de la C.P. este obligat sa va spuna care este calitatea dumneavoastra de suspect sau martor.
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2015
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Pot sa refuz sa dau declaratia.Poate sa fie in defavoarea mea refuzul?
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2015
garson, utilizator
:offtopic: Interventie moderator: Va rog sa nu mai deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un ajutor vikiy vikiy in urma cu aproape 11 ani am lucrat intr-un bar ...in noaptea respectiva a fost omorat un om care consumase ceva la noi in bar .am dat 1 declaratie atunci in ... (vezi toată discuția)
Am mare nevoie de ajutor/sfat va rog AlexandruGeorge AlexandruGeorge Buna seara , in seara aceasta am primit o instiintare de la Judecatorie.Aceasta spune : Materia: Civil Stadiul procesual al dosarului : Fond Obiectul ... (vezi toată discuția)
Calitate de martor ergisela ergisela Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti daca e posibil. Ce drepturi are martorul impotriva caruia s-a formulat plingerea penala, poate refuza sa fie audiat si sa ... (vezi toată discuția)