Buna ziua, am si eu o mare problema. Ieri am fost la un birou de creditare sa imi scot un act additional la ctr. de credit. Ajunsa acolo angajata care s-a ocupat de mine a fost foarte obraznica inca de la prima vorba. M-a deranjat clar si i-am spus ca voi face reclamatii la conducere. Imediat au sarit doua colege cu gura pe mine si am fost facuta in fel si chip si scoasa afara verbal. Am refuzat si am dat sa sun la conducere. in acel momet angajata careia I-am spus ca fac reclamatia a venit spre mine la usa cu intentia de a ma da afara. Am facut gresala de a-I da o plama. In acel moment cele doua colege care m-au jignit au sarit pe mine si m-au imbrancit, iar din altercatia produsa am reusit sa o lovesc pe prima fata in zona abdomenului. In acel moment am aflat si ca este insarcina. ( Am unteles ulterior ca sarcina e de doua luni, deci nu am avut cum banui de situatia ei ) Cert este ca au chemat politia si astfel am ajuns sa fiu acuzata ca le-am batut eu chipurile pe toate trei. AM primit amenda de 300 de lei, dar am fost amenintata ca voi fi tarata prin tribunale. Imediat cum am aflat ca este insarcinata fata mi-am cerut scuze, dar fara rezultat. Mai tarziu am aflat ca I-a crescut tensiunea si ca s-a dus la spital ca I-ar fi curs sange din nas. Imi pare rau ca intr-un moment de stres maxim am reactionat asa. As vrea sa ma impac cu ele dar refuza categoric. Eu am fost singura ele au fost vre-o 6 in birou si din cate cred eu nu beneficiez nici de sansa camerelor video, care m-ar ajuta mult. Sunt disperata. Oare pot primi inchisoare pt asta? Am acasa un bebe mic si mor la gandul ca as putea fi inchisa chiar si o luna. Oare cum as putea sa evit acest lucru. In fond eu sunt vinovata doar pt palma. Apoi am fost imbrancita de doua fete mai corpolente decat mine si nu am dat in ele doar m-am smucit sa ma eliberez sa nu ma loveasca astfel lezand o a treia persoana. Nu au fost vanatai, nu am bagat pe nimeni in spital, nu am antecedente. Ma puteti ajuta cu un sfat. Chiar as putea face inchisoare pt atat ?! E rau ca eu nu am martori si ele neaga ca m-au lovit. Chipurile eu le-am batut pe toate 3. Mentionez ca sunt o fata de 1.60 si 55 kg, iar ele erau toate mai voinice decat mine. Mutumesc.
Am cautat dupa nume in portal, dar nu apare nici un dosar pe numele meu. Am verificat si dosarul pe care l-am mentionat mai sus si acum apare si un nume, din fericire nu este al meu :). Va multumesc tuturor pt sfaturi, imi este de mare ajutor sa vorbesc cu persoane competente in domeniul juridic. O seara placuta va doresc.
Buna dimineata ! va rog frumos sa ma mai ajutati cu un raspuns la cazul meu. Asa cum era de asteptat am fost citata la politie sa dau declaratie. Urmeaza sa fac asta in data de 15 dec. 2015. Intre timp am incercat la sugestiile politistului de caz sa ma impac cu victima, dar aceasta nu raspunde la telefon si nu reusesc sa ma inteleg cu ea. Intre timp am aflat de la un prieten comun ( caruia victima i-a povestit, nestiind ca suntem prieteni ) ca victima este in stare perfecta de sanatate, este in continuare insarcinata, dar la plangere a anexat ca " dovada" un filmulet cum ca din cauza ca eu am lovit-o, inimioara fatului a batut intr-un mod ciudat. Si atat. Nu are certificat medico-legal ( ca nu are leziuni, clar ). Doreste in schimb sa primeasca suma de 5000 lei ( chiar nu stiu pt ce motiv pt ca sarcina decurge ok ). Intrebarea mea este? poate acest filmulet sa fie folosit ca dovada ? Eu nu am stiut ca este insarcinata si in plus la doua luni de sarcina este perfect normal ca inima fatului sa aiba momente cand bate neregulat. Ma deranjeaza suma imensa pe care o doreste ca sa retraga plangerea. Din cate am inteles este sanatoasa tun si dat fiind ca sarcina decurge normal nu vad nici un motiv sa ceara atatia bani. Refuz sa ii platesc aceasta suma avand in vedere ca nu I-am cauzat nici un prejudiciu. Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie? Sa merg mai departe si sa las procesul sa isi urmeze cursul firesc ( si sa imi iau si un avocat ) ? Banuiesc ca beneficiez si de circumstante atenuante, avand in vedere ca am fost provocata.
Daca nu ajungeti la o intelegere sa-si retraga plangerea, procesul isi urmeaza cursul, o sa fiti audiata dvs, persoana vatamata, martorii prezenti la incident, veti avea dreptul sa propuneti probe in apararea dvs, sa formulati orice cereri ce ţin de soluţionarea laturii penale şi civile a cauzei, sa va angajati un avocat.
Cand urmarirea penala este completa, se poate dispune o solutie de netrimitere in judecata sau procurorul poate emite rechizitoriul si sa trimita dosarul la instanta.
Din fericire in cazul pe care l-am mentionat la inceputul acestei discutii, procurorul de caz a dispus inchiderea dosarului cu NPU. Petenta nu a fost multumita de decizie si a facut plangere care a fost respinsa de procuror mentionandu-se clar ca de fapt chiar petenta a fost de vina pentru situatia creata. Saptamana asta am primit din nou instiintare sa merg la arhiva judecatoriei dupa actele de procedura si asa am aflat ca s-a deschis un nou dosar pt " plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 NCPP) " la judecatorie si in prezent este in stadiu de fond, sedinta fiind estimata pe data de 18.05.2016, complet : P2. Ma puteti ajuta sa imi spuneti ce presupune acest lucru si daca sunt sanse sa se ajunga la un proces penal care sa ia o intorsatura nefavorabila pt mine si de cate ori se poate ataca o sentinta de NPU.. Deja ma simt hartuita. Chiar pt o palma sa fiu tarata in tribunale ani la rand. Cum as putea sa deschid un proces impotriva acestei "doamne" care deja cred ca exagereaza avand in vedere ca e bine sanatoasa si nu a avut nici o problema "cearta dintre noi "
Abuz, agresiune
cassper2001
Buna seara , in urma cu 2 zile am fost la un club in oras si am avut un conflict cu o persoana majora . Am iesit din club si la 50-60 de metrii ne am impins ... (vezi toată discuția)