avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligativitate casa de marcat intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligativitate casa de marcat intreprindere individuala

Buna seara!

Am infiintat de curand o intreprindere individuala pe cod caen 6201 ( creeare de soft orientat client) si as vrea sa stiu daca este obligatorie casa de marcat. Tin sa mentionez ca voi colabora cu persoane juridice.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:18, 5 Noiembrie 2015
Nu trebuie casa de marcat fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E necesara autorizatie de functionare de la primarie pentru punct de lucru pfa informatician?n tibica tibica Am deschis un punct de lucru in alt judet pentru cod caen 6201(activitati de realizare a softului la comanda-soft orientat client) Intre timp mi-am schimbat si ... (vezi toată discuția)
Coduri caen neautorizate Engadin Engadin Am infiintat o firma in 2018, activitatea principala fiind Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client), cod CAEN 6201. De atunci ... (vezi toată discuția)
Problema pfa legata de codurile caen Mircea_L Mircea_L Sunt de curand PFA cu norma fixa de venit si am o nelamurire legata de codurile CAEN. Ca activitate principala am codul 6201 (Activitati de realizare a ... (vezi toată discuția)