avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Evacuare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Evacuare

Bună seara.am și eu o întrebare va rog.am intentat proces de evacuare fostului soț și este posibil să pierd procesul (maine am infatisare la tribunal)el având avocat ceea ce constituie un avantaj ptr el.mi-a băgat cheltuieli de judecată.cum pot face să contest sau dacă pot face ceva în privinta cheltuielilor de judecată neavând posibilitatea să ai platesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 21:15, 5 Noiembrie 2015
Daca veti pierde procesul, veti fi obligata la plata cheltuielilor de judecata (inclusiv onorariu de avocat) neavand ce face intrucat asa este legea; daca nu veti pierde insa procesul respectiv, nu veti fi obligata la cheltuieli de judecata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din imobil dobandit in timpul casatoriei sofiastefania sofiastefania Bună seara.aș dori să mă lămuriți și pe mine va rog.am intentat fostului soț un proces de evacuare.eu nu am avocat ,fostul soț însă da.astăzi am ... (vezi toată discuția)
Ce trebui sa contina un memoriu catre judecator? alina_evelina alina_evelina in decembrie 2010 doamna presedinta si doamna administratora a binevoit sa imi bage dosar in tribunal pentru suna de 1000 ron pentru neplata intretineri.in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli d ejudecata ContSters262943 ContSters262943 In cazul in care se pierde un proces in care reclamantul cere cheltuielli de judecata , suma ceruta de catre acesta se atribuie piritului in cazul in care ... (vezi toată discuția)