sunt detinatoarea unui SRL si am deschis un punct de lucru intr-o alta localitate decat sediul societatii. zilele acestea ma trezesc cu o hartie de la primarie ca trebuie sa depun un dosar pentru eliberarea Autorizatiei de functionare. continutul dosarului mi se pare foarte stufos......aviz igienico-sanitar, aviz de mediu, aviz paza si prevenirea incendiilor, aviz salubritate, aviz sanitar veterinar, copie autorizatie de constructie imobil, copie act proprietate, foto color cu spatiul, certificat fiscal ;i toate doc firmei. este normal acest lucru? daca eu deschid 10 puncte de lucru trebuie sa scot aceste autorizatii pt toate? ce treaba au datoeiile mele catre stat atata timp cat eu nu locuiesc in localitatea unde este puncrul de lucru? ]mi poate raspunde cineva/ va rog....multumesc mult
este un magazin alimentar......in care intra un om...iese un om.....ceea ce era la Colectiv este cu totul deosebit.....era un local autorizat cu 80 de persoane iar atunci erau sute.....da...am auzit de Colectiv.......in certificatul constatator pt deschiderea punctului de lucru este specificat faptul ca firma indeplineste conditiile de functionare pt fiecare autoritate publica, activitate declarata si incadrata in clasa CAEN 4711.......ma intereseaza daca trebuie sa scot din nou toate acele autorizatii pt fiecare punct de lucru.....multumesc mult....
Da, autorizatiile se dau separat pe fiecare punct de lucru. Dar cel mai bine e sa mergeti la primarie si sa ii intrebati clar ce va trebuie pentru activitatea desfasurata pe codul caen pe care-l aveti autorizat la acel punct de lucru. Hartia primita e posibil sa fie o instiintare generala pentru toti care nu sunt in regula in evidenta primariei.