avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dosar indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dosar indemnizatie crestere copil

Buna ziua,am si eu cateva intrebari...m-am interesat sa vad ce acte imi trebuie pt dosar si am cateva subpuncte care nu ma lamuresc: 1.cerere aprobata de conducerea unitatii in vederea intrarii in concediu pt cresterea copilului(eu din somaj am intrat in concediu si cererea am facut-o la ei,nu la angajator).. 2.copii xerox a concediilor medicale(nu le mai am-sunt tot la AJOFM,nu am stiut la momentul respeiv ca o sa-mi trebuiasca copii dupa ele). 3.cererea tip si declaratia de unde le iau? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dana_Saigiu , utilizator 08:56, 17 Noiembrie 2015
1. Solicitati AJOFM-ului sa va elibereze o copie de pe cererea respectiva ,inclusiv de pe concediile medicale.

2. Cererea tip o luati de la Primarie sau de la AJPIS.
am inteles,va multumesc !
Buna ziua,am si eu o problema. Am depus la AJOFM anumite documente pentru dosarul de indemnizatie crestere copil,in care am 2 adeverinte cu veniturile pe ultimele 12 luni anterioare lunii nasterii de la fostii angajatori-au fost 2 asociati(mi le-au completat contabilele dansilor) ei s-au mutat din oras definitiv...problema e ca pe una din adeverinte nu am stampila si din cate am inteles nu e valabila fara ea. Cum procedez,imi poate da vreo procura ceva cu respectiva stampila sa atasez la documente? Dupa 24 am inteles ca trebuie sa inaintez dosarul la primarie si nu as vrea sa mi-l respinga...multumesc!
Procura cu amprenta "stampilei" nu are cum sa vi se dea.

De la 01.07.2015 a fost eliminata obligativitatea aplicarii stampilei atat pe declaratiile, cererile si alte documentele depuse de catre persoane fizice, persoane juridice de drept privat asa cum sunt definite in Codul civil, precum si de catre entitatile fara personalitate juridica, la institutii sau autoritati publice, cat si pe documentele sau alte inscrisuri emise intre aceste entitati sau persoane.

Prin urmare, acea adeverinta este valabila si fara amprenta stampilei emitentului.
Nu am stiut! Asa mi s-a zis la AJOFM,ca nu e valabila fara stampila...vai,ce ma bucur! Va multumesc frumos pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validitate act aditional la cim Mone Mone Buna ziua, este de vorba de un act aditional incheiat la plecarea in strainatate pentru formare profesionala. In act se stipuleaza obligativitatea de a ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie maternitate gretuta gretuta buna ziua, sunt insarcinata in 16 saptamani si beneficiez de somaj. somajul se va termina pe 28 aprilie iar copilul se va naste cel tarziu pe 6 iunie. am ... (vezi toată discuția)
Obtinere indemnizatie crestere copil daca nu mai lucrez - acte necesare staycu staycu Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu ceva informatii legate de obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului daca nu mai lucrez in momentul de fata, ... (vezi toată discuția)