avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de prezentare pentru o citatie in dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de prezentare pentru o citatie in dosar penal

Acum 5 luni de zile am depus o plangere la IPJ Timis pentru faptul ca am fost inselat cu o suma de bani. Peste 2 luni de zile comisarul de la frauda economica a redactat in prezenta mea si a avocatei care ma reprezinta plangerea pentru procuror.. (plangerea mea avea aprox. vreo 20 de pagini, el a refacut-o la 2 pagini jumatate)

Am intrebat nelamurit fiind de ce nu incepe odata procesul, fiindca au trecut 3 luni de zile de la plangerea trimisa la procuror aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
unde din cate am inteles la 15 zile procurorul trebuie sa se pronunte asupra cazului. Asta da de inteles ca poate mai este nevoie de informatii si dosarul a fost retrimis, acum aproape 3 luni de catre procuror la comisar.

Am fost saptamana aceasta la comisar si am intrebat ce s-a intamplat in aceste 3 luni de zile si el mi-a raspuns ca citeaza pe una din persoanele care eu am pus ca martori (14 la numar)., si ca acea persoana inca nu s-a prezentat.
Tin sa precizez ca acest martor locuieste in Timisoara.

Aici dragii mei am ramas perplex, in 3 luni de zile el nu a audiat nici un martor!! I-am spus si avocatei ce se intampla si ea a zis ca o sa incerce sa mearga sa vada de ce intarzie atat.. adica saraca ce sa zica, ca doar nu de ea depinde.

Multumesc si un weekend placut!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:32, 7 Noiembrie 2015
Termenul pentru realizarea cercetarii penale este conditionat de bagajul de activitate al politistului,de interesul acestuia,de complexitatea cauzei,de numarul partilor din dosar si de alti factori independenti de vointa partilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pareri investigare caz penal Vili82 Vili82 Salut dragii mei, ma confrunt de anul trecut cu un caz ce o sa incerc sa structurez totul cat pot de bine ca sa fie cat mai mai simplu si usor de inteles, l-am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal 95ALEXANDRA 95ALEXANDRA Buna ziua,as dori sa stiu si eu cum pot proceda cu un barbat care l a batut pe sotul meu,am facut plagere la politie ,sotul meu are si 45 zile de medical pe ... (vezi toată discuția)
Politia favorizeaza infractorul ionel40 ionel40 Buna ziua. Am fost inselat de un constructor care mi-a incasat banii pentru finalizarea constructiei unei case , dar apoi a fugit cu banii . Mi-a trimis dupa o ... (vezi toată discuția)