Acum 5 luni de zile am depus o plangere la IPJ Timis pentru faptul ca am fost inselat cu o suma de bani. Peste 2 luni de zile comisarul de la frauda economica a redactat in prezenta mea si a avocatei care ma reprezinta plangerea pentru procuror.. (plangerea mea avea aprox. vreo 20 de pagini, el a refacut-o la 2 pagini jumatate)
Am intrebat nelamurit fiind de ce nu incepe odata procesul, fiindca au trecut 3 luni de zile de la plangerea trimisa la procuror aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
unde din cate am inteles la 15 zile procurorul trebuie sa se pronunte asupra cazului. Asta da de inteles ca poate mai este nevoie de informatii si dosarul a fost retrimis, acum aproape 3 luni de catre procuror la comisar.
Am fost saptamana aceasta la comisar si am intrebat ce s-a intamplat in aceste 3 luni de zile si el mi-a raspuns ca citeaza pe una din persoanele care eu am pus ca martori (14 la numar)., si ca acea persoana inca nu s-a prezentat.
Tin sa precizez ca acest martor locuieste in Timisoara.
Aici dragii mei am ramas perplex, in 3 luni de zile el nu a audiat nici un martor!! I-am spus si avocatei ce se intampla si ea a zis ca o sa incerce sa mearga sa vada de ce intarzie atat.. adica saraca ce sa zica, ca doar nu de ea depinde.
Multumesc si un weekend placut!