avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pareri investigare caz penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pareri investigare caz penal

Salut dragii mei, ma confrunt de anul trecut cu un caz ce o sa incerc sa structurez totul cat pot de bine ca sa fie cat mai mai simplu si usor de inteles, l-am editat ca sa nu mai fie link-urile cu informatiile de la documentele scanate ce am atasat la fiecare punct. Multumesc si o duminica placuta!


17 Iunie 2015, acum un an de zile am reclamat la IPJ Timis faptul ca am fost escrocat cu suma de +17 mii de euro, fapt ce am detaliat si aici in acest forum in acest post www.avocatnet.ro/content/for...


1 Septembrie 2015 e audiata escroaca care m-a inselat, unde recunoaste doar undeva la 35.000 lei, aprox. 8 mii de euro :


21 Decembrie 2015
e audiata secretara ce activa in biroul de consultanta, unde nu recunoaste faptele pe motiv ca nu-si aduce aminte:


11 Aprilie 2016 se respinge inceperea procesului penal, precum ca, in spusele procurorului escroaca a depus facturi si chitante justificand astfel incasarea banilor:


26 Iunie 2016.. in prezent. NIMIC.. nu tu proces inceput, iar escroaca continuua cu afacerea pe fonduri europene in centrul Timisoarei ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si toata lumea linistita!



NEDUMERIRI

1. Cum e posibil ca secretara sa fie audiata dupa aproape 3 luni de zile de la data cand a fost audiata escroaca pe fonduri eu!? De ce nu au fost audiate in aceeasi zi sau la o saptamana. Adica de ce aceasta distanta de timp enorma!!

2. De ce nu s-a investigat casa de schimb valutar unde apare in istoricul tranzactiilor suma de 3.000 euro cu numele secretarei!! Cum e posibil sa spui doar ca nu-ti aduci aminte suma de bani si gata scapi!

3. Cum se face ca jumatate din declaratia secretarei face aluzie la fumul de tigara si nu la activitatea mea in acel birou!

4. Cum sa dureze doar 30 minute declaratia escroacei, dar in schimb declaratia secretariei 2 ore, cand de fapt e escroaca si nu secretara ce trebuie sa declare banii luati si orice activitate relationata cu ei!!

5. De ce nu a fost intrebata escroaca de cei 3 mii de euro ce chipurile secretara i-a schimbat si lasat pe masa in birou!

6. De ce nu a fost intrebata care a fost motivul banilor dati in incinta bancilor care se poate vedea clar pe inregistrarile video!

7. De ce nu au fost luate in calcul inregistrarile de la bancile OTP si Tiriac unde se poate vedea retragerile si depunerile de sume mari de bani in euro, in prezenta escroacei.

8. Cum e posibil ca comisarul de la Frauda Economica nu a luat in calcul probele ce i-am dat unde vine negru pe alb scris facturile de catre secretara, dar nu aratate de escroaca in declaratia ce a dat!!

9. Tot felul de declaratii ce avocata imi spunea ca comisarul continuua investigand pe escroaca si secretara, dar eu nu le-am vazut!!

10. Cum de a intarziat procurorul 4 luni sa se limiteze a aproba ceva ce da ca adevarat intr-o simpla si singura pagina A4, fara nici un fel de calcul prealabil de suma facturilor ce escroaca a aratat dar care nicidecum adevarat si suma care el nici macar nu mentioneaza!

11. Comisarul mi-a spus de nenumarate ori fapte ce ulterior mi-am dat seama ca nu aveau de a face in absolut cu realitatea ce el mi-o prezenta, ba ca dosarul e la DNA, ba ca e la procuror, ba ca escroaca nu a recunoscut banii ce mi-a luat, asta prin luna lui Noiembrie 2015, cand de fapt in declaratia ei cu 2 luni in urma in Septembrie 2015 recunostea jumatate de suma si asa un larg etc, etc., etc..


Eu am negat toata aceasta investigatie si acum de 2 luni de zile astept sa fie audiata din nou escroaca despre sumele de bani! Deci pur si simplu nu-mi vine sa cred, ca a trecut 1 AN DE ZILE si trebuie reluat totul de la zero.
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2016
Vili82, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:29, 27 Iunie 2016
Raspunsul la intrebarile adresate ar trebui sa le primiti de la autoritatile care cunosc speta,
care au acces la documentele din dosar
Sesizati oficial prim procurorul prchetului responsabil
Asa se desfășoară în general anchetele de acest fel.
Nu este ceva neobișnuit.

Pentru răspunsurile la intrebarile concrete incercați sa programați 2 ore de consultanta la avocatul dvs. ca sa va explice pe larg motivele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neglijenta in serviciu daywalker daywalker Buna ziua! Ma adresez dumneavoastra in speranta lamuririi unui aspect! Sunt angajat al unei banci din mun. Galati, si in urma cu 2 ani s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme din justitia romana noty noty Ma adresez dumneavoastra in ideea ca veti reusi sa ma ajutati in problema mea-in neregulile constatate si veti reusi sa ma indrumati si elucidati ceea ce sa ... (vezi toată discuția)
Politia favorizeaza infractorul ionel40 ionel40 Buna ziua. Am fost inselat de un constructor care mi-a incasat banii pentru finalizarea constructiei unei case , dar apoi a fugit cu banii . Mi-a trimis dupa o ... (vezi toată discuția)