avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata

Buna ziua ,in urma unui proces a trebuit sa achit o suma de bani catre ANAF vreau sa intreb daca trebuie sa merg cu chitanta de la ANAF( pentru achitarea sumei) la Biroul Executari Penale de unde a plecat dosaru,va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 20:41, 9 Noiembrie 2015
Da, trebuie sa faceti dovada ca ati platit prejudiciul in dosarul penal!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 586 ncpp (inlocuirea amenzii cu inchisoarea) Ana maria3798 Ana maria3798 Buna ziua! M-am uitat pe site-ul jurisprundeta si am observat ca la dosarul meu (dosar penal) a aparut o noua sedinta pe 22.05.2018 cu obiect: “art 586 ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare ContSters160046 ContSters160046 Buna ziua... In urma procesului pe care l-am avut si care s-a terminat in data de 14.06.2010 s-a stabilit ca am de platit si 200lei cheltuieli de judecata. Asi ... (vezi toată discuția)
Probleme urgente cu executorul leus leus Am solicitat executorului judecatoresc care a dispus poprirea contulurilor mele, xerocopii dupa dosar.Acesta in cele din urma a accepatat, (desi a refuzat sa ... (vezi toată discuția)