avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art 586 ncpp (inlocuirea amenzii cu inchisoarea)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art 586 ncpp (inlocuirea amenzii cu inchisoarea)

Buna ziua!
M-am uitat pe site-ul jurisprundeta si am observat ca la dosarul meu (dosar penal) a aparut o noua sedinta pe 22.05.2018 cu obiect: “art 586 ncpp”.
Nu inteleg de ce acest lucru, crezusem ca procesul meu s-a inchis cand mi-au dat de achitat plata de 5200 lei.
De ce nu ati achitat amenda penala?
Pai eu sunt plecat din tara si i-am trimis bani surorii mele sa o achite iar din spusele ei a achitat-o.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

De ce nu ati achitat amenda penala?

Se pare ca nu. V-a aratat chitanta?Ar fi trebuit sa mearga la Biroul Executari Penale sa o depuna.
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata petryno79 petryno79 Buna ziua ,in urma unui proces a trebuit sa achit o suma de bani catre ANAF vreau sa intreb daca trebuie sa merg cu chitanta de la ANAF( pentru achitarea ... (vezi toată discuția)
Amenda penala ( ajutor) cristicris cristicris Buna seara, Am o amenda penala de platit in termen de 3 luni din ce stiu. 1)Amenda poate fi platita in orice oras sau in orasul unde am fost judecat sau in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare catre stat Nina1 Nina1 Buna seara, Am avut de achitat cheltuieli judiciare catre stat. Am achitat suma la trezorerie. Care este procedura in continuare? Trebuie sa trimit o copie ... (vezi toată discuția)