Daca acel serviciu de incompetenti (au recunoscut ca..nu stiu) de la Indrumare si control asociatii de proprietari din primarie a refuzat un control, a negat vinovatia pres and Co, si acum s-a dovedit ca cei reclamati au devalizat..si s-au demisionat ei insisi, cred ca nu gresesc daca dau in judecata tot grupul infractional organizat, din as si din primarie pentru care am fost admonestat cand am indreznit sa relatez, chiar si aici, dar mai mult, cred ca este oportun sa cer si daune materiale si morale. Atentie, povestea este lunga, dar se spune..."Dupa fapta si rasplata". Ma supun judecatii, cu valiza de probe/inscrisuri din inutila corespondenta cu domniile lor, functionari publici onerosi.
Salut,
Cunosc un presedinte al unei as. prop. recent infiintate - desprinsa dintr-o asociatie unde devalizarile produse sunt de ordinul zecilor de milioane (mai multe miliarde vechi) - care a facut o plangere penala in care este "prinsa" si primaria locala, precum si seful de serviciu de la serv. as. prop.
Multa lume zice ca onor functionarii de la acel serviciu nu au stiut ca la acea as. prop. se petrec lucruri necurate, insa raspunsul a fost ca, tocmai ca acei functionari au fost informati cu cele ce se petrecea la as. prop.... Deci, ce au facut dumnealor?
courvoisier, voi lua legatura cu Dvs. pe mesaj privat sa facem un schimb de adrese de mail si poate mai dezvoltam.
Ce concluzii trageti cand reprezentantii acelui serviciu, care si-a schimbat titulatura, dar nu si obiectivele, atributiile, iti raspunde in scris: Oricine poate, pe cheltuiala sa,sa angajeze un expert contabil extrajudiciar noi nu avem cunostintele necesare...si nu avem fonduri pentru a angaja experti contabili, care sa , constate ceea ce dv sesizati...Consider ca SALARIATII acestui serviciu au omis sa spuna: "Noi ocupam aceste posturi, la acest serviciu de control si indrumare a asociatiilor de proprietari PENTRU A PRIMI SALARIILE LUNAR" .
Este necesar deci, inarmati cu probe (cum scrie in legea 230/2007), sa ii dam in judecata, individual sau mai multi, altfel nu starpim aceasta casta a hotilor de buzunare- prezumtivi sau reali. Mai adaug si faptul ca respectivii salariati te indruma sa te adresezi justitiei. (Vedeti vreo asemanare cu "afacerea" Colectiv?).