functionarii din primarie au raspuns la sesizarea mea cum ca fondul de reparatii a fost stabilit printr-o decizie a comitetului executiv din asociatia noastra, asta ca sa vedeti ce grad de competenta au! noi nu avem nici fond de rulment constituit iar cei din primarie tot nu au reactionat! nici ca lucrarile de reparatii nu au fost aprobate in AG si ca nu au existat oferte pe lucrari, ca sumele nu au fost prevazute in bugetul de venituri si cheltuieli, ca sedintele de AG se tin o data la cativa ani, ca angajarile pe asociatie nu au trecut prin AG si cate si mai cate, sunt chestii pe care functionarii din Primaria Galati nu le considera abateri de la litera legii. Ca am sesizat faptul ca CEX a adoptat o decizie prin care mi se refuza accesul la documentele asociatiei, tot nu li s-a parut macar suspect daca nu ilegal ca sa ia masuri! sau ca a fost modificat procesul verbal de la fosta sedinta de AG din 2019 si au fost trecute in fals inca doua puncte care au facut ulterior obiectul unui dosar civil pentru actualizarea datelor asociatiei de proprietari, din nou nu au reactionat. M-au trimis in instanta de judecata desi tot ce am sesizat mai sus tin strict de competenta lor si au la dispozitie art.102 din Legea nr.196/2018. Efectiv nu le pasa, nu au nicio raspundere si niciun fel de competenta. In situatiile de activ si pasiv ale asociatiei se uita ca curca in lemne...! Si da, solutia este schimbarea conducerii dar pana acolo trebuie sa suporte consecintele legii.
Adam Grecu a scris:
Faptul ca desi s-a aprobat in AG, nu s-a inceput repartizarea acelui fond, in mod esalonat, pe toti proprietarii, proprortional cu cota-parte indiviza de proprietate - reprezinta o incalcare a legii de catre conducerea as. proprietari si ma mir ca serv. as. prop. din orasul dvs. nu s-a sesizat;
Acum sa nu credeti ca functionarii de la serv. as. prop. din primaria locala, sunt asa, niste neaveniti, fara nicio pregatire in domeni. Este adevarat, nu or fi ei experti contabili - parca asa ati dori, da? Daca ar fi experti contabili, nu ar lucra ei la primarie ca functionari publici - zic eu...
Daca conducerea as. prop. nu este buna, nu sunteti multumiti, la urmatoarea AG (se va convoca in primul trim. a anului viitor), o schimbati - dar atentie mare, pregatiti-va oameni competenti si care sa-si faca treba bine, altfel, o sa va plangeti pe forum cum ca....
Succes!