avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot divorta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot divorta

buna seara,sant casatorita de 21 de ani si am 3 copii minori,dar de aproape 8 ani m-am despartit de sotu meu ptr ca se lasase de servici,umbla mereu numa beat,m-am chinuit sa-l tin an servici dar degeaba ,mai stateam si cu chirie,eu am ramas cu cei trei copii iar el a plecat la maicasa,de atunci si pana acum nu lea dat copiilor o paine macar,mai merea fata cea mare la el cand lua pensia ptr ca e pensionar de boala si ai mai cerea bani sa.si ia si ea ce trebuie ptr scoala dar zicea ca nu are,ba antro noapte era beat maicasa dormea antro camera iar el cu fata an alta camera ,ca se mai ducea vinerea la ei si antorcea duminica,an acea noapte fiind beat a ancercat sa se dea la fatamfata avand doar vreo 10 ani pe atunci.As dori sa stiu cum pot sa divortez de el dar fara sa-i dau vreun copil,la copii nu vreau sa renunt,eu acum de 4 ani miii-am refacut viata am gasit un baiat care ma acceptat cu toti 3 copii si caruia ai spun tati cu draga inima ptr ca tine la ei enorm de mult de celalalt nici nu mai pomenesc,dar daca pot divorta an lipsa lui nu vreau sal mai vad ptr ca de cand a vrut sa se dea la fata ptr noi nu mai exista
Introduceți acțiune de divorț, solicitați ca locuința copiilor să se stabilească la dvs și cereți obligarea tatălui la plata pensiei de întreținere ptr cei 3 copii.
La inceputul cuvantului se scrie cu i din i nu din a . Puteti divorta oricand , veti solicita sa se stab ileasca domiciliul minorilor la dvs . Nu va temeti ca lui i se va da vreun copil. daca veti dovedi cu martori un astfel de comportament. Copiii peste 10 ani vor fi audiati si vor declara la cine vor sa mearga dupa divort . Angajati un avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil costel111111 costel111111 buna seara ,acum o zi persoana cu care am un copil(nu suntem casatoriti)a decis sa pleci cu copilu fara acordul meu (eu eram la servici)am ancercat toate ... (vezi toată discuția)
Plecat cu copilul din tara malisa malisa Buna ziua. An urma hotararii judecatorest definitive si irevocabile am putut sa plec cu copilul an UK fara acordul tatalui. Nu am avem nici un ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am? mami76 mami76 Buna ziua, sunt maritata de 3 ani si 5 luni. In urma casatoriei avem 2 copii , unul de 3 ani si unul de 1 an jumate. De curand sotu s-a imbatat si mi-a spus ... (vezi toată discuția)