avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa plec cu copilul meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa plec cu copilul meu

Ma aflu in urmatoarea situatie:am un copil de 2 ani, locuim cu tatal ei,cu care nu sunt casatorita,la el acasa.Saptamanal am parte de agresiuni verbale si fizice de fata cu copilul din diverse motive .Mentionez ca amandoua avem domiciliul la adresa parintilor mei unde am locuit inainte.El imi zice sa plec dar fara copil, iar eu asa nu pot pleca.Stie ca nu plec fara el si ma santajeaza mereu.Stie unde locuiesc ,are o firma de constructii care colaboreaza cu firma unde lucrez eu .M-a amenintat si ca ma omoara apoi omoara copilul si se sinucide.Ce pot sa fac in aceasta situatie:sa ma adresez politiei,protectiei copilului,cine imi garanteaza ca nu se intampla o tragedie daca plecam?
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 02:06, 11 Noiembrie 2015
nu, nu puteti fi acuzata de rapire.
Dovezi va trebuie daca vreti sa dovediti ca omul e violent si ca va ameninta.
Din pacate o tragedie s-ar putea intampla si daca ramaneti! Probele ptr un ordin de protectie sunt: certificate medico legale, inregistrari audio video, martori, inscrisuri, daca v-a amenintat in scris. Cred insa ca siguranta dvs e mai importanta decat culegerea de probe! Asa cum vi s-a spus puteti solicita un ordin de protectie (chiar dupa ce ati plecat).Nu e necesar sa fiti sau sa fi fost casatoriti. Aveti grija.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie july87 july87 Buna dimineata, Sunt casatorita de mai bine de 6 ani cu un barbat dr cetatenie turca.Lucrurile la inceput au fost frumoase,ne-am iubit mult si me-am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa parasesc caminul conjugal Iuliana Florea Iuliana Florea Buna seara! Am un baietel de 6 ani si vreau sa parasesc caminul conjugal,precizez ( nu suntem casatoriti legal) traiam in uniune consensuala. Baiatul este pe ... (vezi toată discuția)
Custodie claudiailinca claudiailinca Bună. . Am o întrebare. . Am o fetiță de 3 luni nu sunt căsătorită cu tatăl ei dar locuim în chirie împreună. Părinții lui au o pădure, au o casa ... (vezi toată discuția)