avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum se calculeaza pensia alimentara cand se lucreaza ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum se calculeaza pensia alimentara cand se lucreaza ca pfa.

daca lucrezi ca pfa ,si realizezi venituri din plecari in strainatate ocazional(3-4luni,poti sta 2-3luni fara sa lucrezi),cum se calculeaza cuantumul pensiei alimentare pentru 2 copii din 2 relatii?multumesc!
Se vor lua în considerare veniturile declarate la administrația financiară.
Depinde de instanta, de probele administrate, de nevoile copiilor, de existenta altor bunuri etc.
De regula se calculeaza prost, foarte prost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara criss71 criss71 Buna ziua ! Ma intereseaza daca tatal copilului este sofer international , angajat in Ro cu salariul minim pe economie , diurna care o primeste intra la ... (vezi toată discuția)
Reducere pensie alimentara ciciilo ciciilo Buna ziua. In urma divortului instanta a decis ca eu sa platesc 1/3 din venituri pentru cei 2 minori ramasi in grija fostei sotii. In prezent m-am recasatorit ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere cioba mihaela cioba mihaela Buna seara. Imi cer scuze daca s-a mai pus aceasta intrebare si nu am observat. In cazul in care se datoreaza pensie alimentara, iar cel care o plateste are un ... (vezi toată discuția)