avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema cumparaturi on-line
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema cumparaturi on-line

Buna ziua
Pe data de 03.11 2015 am facut o comanda on-line pt un invertor de 500w pret 135 lei si o husa cu acumulator pt.iphone 4 cu capacitatea de 1900mA in valoare de 49 lei .
A doua zi dimineata am fost sunat de un domn care mi-a cerut confirmarea comenzii si m-a spus ca nu mai au huse de 49 lei la 1900mA si au doar la 79 lei la 4000mA.
Am fost de acord.
Pe data de 05.11.2015 am primit coletul .
In schimb husa pt. telefon nu avea capacitatea de 4000mA ci DOAR 2000mA !?! si ca 100mA nu justifica diferenta de 30 lei . Le-am scris despre neconcordanta si raspunsul a fost :: "Produsul oferit are ca producator Mophie, un produs mai scump.
Va multumim pt interesul acordat! " Le-am scris ca raspunsul nu rezolva problema si ca as dori returnarea produsului,considerindu-ma pacalit ,la care am primit raspunsul : "Buna ziua,
Va rugam sa verificati produsul
[ link extern ] :((

Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:11, 10 Noiembrie 2015
Aveti dreptul de returna indiferent de / fara motivatie. Ei sunt obligati sa va restituie banii in 14 zile calendaristice de cand i-ati anuntat (deci de cand le-ati scris ca doriti returnarea produsului).
Partea proasta e ca dvs. veti suporta costurile cu returul - minim 20 de lei, poate chiar mai mult. Deci veti pierde bani si nici nu veti avea obiectul dorit.

Daca as fi in locul dvs. le-as spune ca nu voi mai cumpara niciodata de la ei dar as pastra produsul.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Noiembrie 2015
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neatentia consumatorului (?), nesimtirea comerciantului atentielaneatentie19 atentielaneatentie19 Buna seara tuturor membrilor comunitatii, o intamplare recenta, a doua pentru mine in acest \"domeniu\", ma face sa postez aici pentru a va cere ajutorul ... (vezi toată discuția)
Garantia unei huse ContSters365397 ContSters365397 Buna ziua, am avut problema cu o clienta care a venit, a porbat o husa , a fost incantata de ea, a cumparato si a plecat, dupa aproximativ 4-5 ore sa intors un ... (vezi toată discuția)
Plângere penală pentru pagubă după o achiziție online. o putem face la poliție sau trebuie să apelăm la un avocat? Adriana I Adriana I Buna ziua, in data de 15.07.2018 (factura este din data de 17.07.2018) am facut o comanda de un frigider Arctic AF54250+ pe site-ul cel.ro. Am trecut ca ... (vezi toată discuția)