avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Irevocabila - certificat de grefa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Irevocabila - certificat de grefa

Sentinta irevocabila , inca neredactata (au trecut mai mult de 30 zile) in acest stadiu pot cere certificat de grefa ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAELA 1968 , utilizator 17:38, 21 Iulie 2009
Da se poate daca aveti neaparata nevoie.
Certificat de grefa puteti cere ...insa pentru a avea hotararea trebuie sa aveti rabdare ....judecatorii si grefierii sunt in vacanta ! Prelungita de proteste!B-)
Pot sa-l cer de la instanta de fond ? A fost atacat cu recurs si este la TRB , unde cu optimism prin aug-sept daca-l am redactat .
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire judecatoreasca carmenba carmenba Am cistigat procesul impotriva angajatorului, urmand sa primesc salariile de la concediere si pina acum. Intrebarea mea este: pot sa merg la angajator sa imi ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara cu un minor pe baza certificatului de grefa ContSters241037 ContSters241037 sunt in proces de acordare a custodiei unice si as dori sa stiu daca la terminarea procesului, in baza certificatului de grefa se poate iesi din tara cu ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta civila condilioglu condilioglu Buna ziua, Doresc sa stiu daca pot sa cer legalizarea si investirea cu titlu executoriu a unei sentinte, dupa ce apelul a fost anulat ca netimbrat din vina ... (vezi toată discuția)