avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ALOOO INSTANTA ? CARE ESTE ADEVARUL PANA LA URMA ?
Discuție deschisă în Executare silită

ALOOO INSTANTA ? CARE ESTE ADEVARUL PANA LA URMA ?

Am citit pe aici atatea incat imi explodeaza capul ! Vreau adevarul !Datoriile vandute de banci camatarilor recuperatori si castigate in instanta dupa 10 ani sunt valide sau sunt demult prescrise ? Care este adevarul?Ne blocheaza recuperatorii veniturile cu cate un executor judecatoresc!Dosar de credit din 2005 castigat acum dupa 10 ani de o firma de recuperare si un executor judecatoresc.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:19, 10 Noiembrie 2015
Nu e nimic necurat, nu a căutat suficient de bine atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala pentru credit din 2007 andreifor andreifor Buna ziua. In anul 2007 am luat un card de tipul Card Avantaj cu o suma de 2000 de lei din care am cheltuit aproximativ 1500 de lei. Astazi m-am trezit cu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita DENYELL1982 DENYELL1982 Buna ziua, In anul 2003 am facut o rata la Altex, bunuri care au ramas in posesia mamei vitrege, cu conditia sa se ocupe de rata. Ieri am primit somatie de ... (vezi toată discuția)