avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical dupa cel maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical dupa cel maternal

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema: pe 10 ianuarie imi expira cele 126 e zile de concediu maternal, dar eu as mai avea nevoie de inca 5 zile de concediu medical pentru a-mi rezolva o problema legata de scoala (sustinerea unei inspectii).
Intrebarea mea e daca s-ar putea acest lucru?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:55, 10 Noiembrie 2015
1. Este posibil sa beneficiati de concediu medical, daca este cazul.

2. Vorbiti cu medicul de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical/concediu prenatal ?? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua.As avea nevoie de niste lamuriri : sunt insarcinata in 17 saptamani, angajata la o firma care din 21 dec ne va lasa acasa, pentru ca iarna la noi nu ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal Bianca_vlasin Bianca_vlasin Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai speciala si poate imi da cineva niste raspunsuri. Acum 2 luni am pierdut o sarcina mare, la 30 saptamani (cauza - ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si concediile medicale din perioada sarcinii Hellene04 Hellene04 As dori sa-mi spuneti - daca eu sunt in a 30 a saptamana de sarcina, cand pot legal sa intru in concediu prenatal? In baza carei prevederi legale? Si inca ... (vezi toată discuția)