avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONFLICT ANGAJAT - ADMINISTRATOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONFLICT ANGAJAT - ADMINISTRATOR

SUNT IN CONFLICT CU UNUL DINTRE ANGAJATII NU DUCE LA INDEPLINIRE SARCINILE DATE ELE FIIND TRECUTE SI IN FISA POSTULUI CUM POT DESFACE CIM ANGAJATUL NU DORESTE DEMISIE EI CUM TREBUIE SA PROCEDEZ
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 10 Noiembrie 2015
1. Angajatorul dispune de prerogativă disciplinară, având dreptul de a aplica, potrivit legii, sancţiuni disciplinare salariaţilor săi ori de câte ori constată că aceştia au săvârşit o abatere disciplinară.

2. Nerespectarea atributiilor din fisa postului poate fi considerata abatere disciplinara, daca prin actiunea sau inactiunea sa, angajatul a prejudiciat bunul mers al activitatii.
Prin urmare, verificati daca in reg.intern "nerespectarea atributiilor de serviciu sau indeplinirea lor necorespeunzatoare" constituie abatere disciplinara.
Daca da, atunci demarati procedura cercetarii disciplinare prealabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"abaterile disciplinare" difera de "neindeplinirea atributiilor si/sau sarcinilor de serviciu"? daniela_circiumaru daniela_circiumaru Buna ziua, Cum vad eu lucrurile: 1. Faptul ca un angajat fumeaza la locul de munca (desi nu are voie) este o abatere disciplinara (abatere de la disciplina ... (vezi toată discuția)
Abatere disciplinara rin rin Cand codul muncii prevede: \"Abaterea disciplinară este o faptă în legătură cu munca şi care constă într-o acţiune sau inacţiune săvârşită cu ... (vezi toată discuția)
Neindeplinire target - sanctiune pecuniara laura-jurist laura-jurist buna ziua angajatilor unei societati li s-a stabilit un anunit nr de procesari pe zi. acestia au refuzat sa semneze adresa de stabilire a targetului. mai ... (vezi toată discuția)