avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bancă..
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bancă..

Bună, am angajat un avocat in luna mai pentru a da în judecat o bancă, am semnat contractul și am plătit onorariul. Și până în ziua de azi nu am avut un termen judecatoresc. Este posibil să dureze atât de mult sau ține de incompetență avocatului? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 16:35, 10 Noiembrie 2015
Daca a depus cererea de chemare in judecata, nu mai depinde de el cand primiti termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp de la initierea unui dosar apare pe portal just.ro? mihneaandrei mihneaandrei Intr-o speta vizand conflictul dintre mine si o firma de gazduire servicii web am apelat la serviciile unui avocat pentru a putea fi reprezentat in instanta. ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat Bundy Bundy Buna ziua, Am platit o avocata din Bucuresti ca sa ma reprezinte in Cluj intr-un proces, ( ca sa cheme in judecata pe cineva pentru raspundere ... (vezi toată discuția)
Contestare titlu proprietate maria nicolae maria nicolae Cat durează sa am primul termen in acest dosar daca am dus actele la avocat din decembrie si nici acum nu am avut primul termen iar când lam întrebat de ... (vezi toată discuția)