avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize/Autorizatii comercializare produse de cosmetice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize/Autorizatii comercializare produse de cosmetice

Buna ziua
As dori sa stiu ce avize/autorizatii/formalitati sunt necesare din punct de vedere sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului, protectiei muncii si ISU pentru SRL avand ca obiect de activitate comercializarea produselor cosmetice si de parfumerie.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 12:54, 11 Noiembrie 2015
Va trebuie Acord de functionare de la Primaria de care apartnitei cu spatiul de vanzare, actele de la REG COM. , extingtor pentru stingerea incediului(in functie de suprafata), Protectia muncii pentru angajati.
Cat priveste de la sanepid sau mediu nu stiu sa solicite o autorizatie speciala, decat la alimente cer carnet de sanatate pentru vanzator, altceva??!!!.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize sanepid, mediu, etc. radu_john radu_john cand deschid o II si are care activitate comert cu produse alimentare trebuie sa obtin avize de la MEDIU,SANEPID etc...sau dau o declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Avize autorizatii necesare depozit en-gros, londoncosmetics londoncosmetics BUNA ZIUA Firma SRL cu activitate principala 4645 \" Comert cu ridicata a produselor cosmetice si de parfumerie \", am trecut pe actul constitutiv si ... (vezi toată discuția)
Avize /autorizatii s.c. TRamona TRamona Buna ziua! La Registrul Comertului am dat o declaratie cum ca respect si cunosc prevederile legislatiei privind domeniile: sanitar, protectia mediului, ... (vezi toată discuția)