avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lichidare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lichidare salariu

Am contract de angajare incepand cu data de pe 2 noiembrie. Salariul se da in doua parti pe data de 15 si pe 30 decalat cu doua saptamani. Adica urmeaza sa primesc pe data de 30 pentru perioada 2-15. In acest caz, pe ce data va fi lichidarea?
Practica majoritara este ca, salariul pe luna noiembrie se va primi in luna decembrie.
In aces caz pe 15 decembrie voi primi lichidarea?
Sunt doua variante posibile : in situatia in care salariile sunt fixe si nu depind decat de numarul de zile lucrate efectiv, unele firme acorda avansul pe data de 15 a lunii in curs si lichidarea in ultima zi a lunii in curs. Exista si situatia altor firme, care la sfarsitul lunii in curs acorda avansul, iar in prima jumatate a lunii urmatoare acorda lichidarea. Totul depinde de reglementarea in firma in care lucrati.
Buna seara. lucrez la o firmă de 6 ani în februarie pe 3 am intrat in concediu medical fiindca l-am operat.la.coloana.eu iau salariul avans.lichidare.pe 20 avans iar pe 5 lichidarea.as.vrea sa stiu daca pe 20 februarie trebuia sa iau avansul în cazul în care eu sunt in medical.fiindca mi sa zis ca nu am dreptul la avans fiindca.sunt în medical și iau banii odata pe luna adica pe 5.martie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu decalat sau garantie diana24 diana24 Buna seara, La firma unde am lucrat se plateste salariul pe 15 si in ultima zi a lunii. In contextul in care m-am angajat pe 10 februarie 2012 part time, ... (vezi toată discuția)
Salariu avans si lichidare danasrl danasrl Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: La firma la care lucrez plata salariului se face astfel : in data de 15 ale lunii se plateste perioada 15-30 ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp iau primul salariu? ClaudiuB82 ClaudiuB82 Buna seara. Se da o speta... Ma angajez (salariu minim pe economie) pe 24 iulie. Cand si cat iau primii bani? Mentionez ca nu vorbim de avans si lichidare. ... (vezi toată discuția)