buna dimineata! as dori sa imi precizati si mie daca sporul pt munca vatamatoare este considerat spor in afara salariului de baza, din cate stiu eu da, si la ce se aplica: la salariul de baza(adica salariul corespunzator functiei plus sporul de vechime ) sau numai la salariul corespunzator functiei(care nu include sporul de vechime)?
multumesc!
da asa este aveti dreptatate, dar eu nu la asta faceam referire ci la faptul ca sector bugetar se raporteaza la salariile din og nr.8/2010, pe care le reactualizeaza la nivelul salariului minim si eu nu inteleg la ce nivel se calculeaza sporul pt munca vatamatoare la cel din og 8 sau la noul salariu de baza , respectiv 1050, sal min actual.asta e problema pe care incerc sa o lamuresc si nu reuseste nimeni sa ma faca sa inteleg aplic sporul la 792 sau la 1050?
noul lui salariu de incadrare (baza) va fi 1050, multi mi-au raspuns ca sporul pt munca vatamatoare se aplica la nivelul din og 8/2010, respectiv pt un muncitor trII de 792 si nu la noul lui salariu de 1050asta e problema cum e corect?