avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tagada paternitatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tagada paternitatii

stie cineva cum se formuleaza aceea cerere de chemare in instanta , de catre mine {tatal biologic al copilului} impotriva tatal {cel din acte }
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:10, 12 Noiembrie 2015
Se cheama tagada paternitatii.
Puteti gasi modele pe internet.
Veti avea nevoie de martori, eventual test ADN.
Faceti un test HLA. Va recomand sa aveti cererea redactata de un avocat, sa nu pierdeti banii de test pentru lipsuri procedurale sau de argumentare a unei probe etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii-urmari? modar modar Am dubii ca fiul meu este al meu. Am declansat actiunea de tagada a paternitatii in instanta. Exista eventuale urmari daca in urma testului adn voi fi ... (vezi toată discuția)
Copil conceput inainte de pronuntarea divortului beberaul beberaul Buna ziua, v-as fi f recunoscatoare daca m-ati ajuta cu niste sfaturi : am nascut in 16 oct 2013 - o fetita pe care nu o pot trece pe numele tatalui biologic ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut?paternitate steriel steriel buna ziua, ma adresez dvs in speranta ca ma puteti indruma. sunt casatorita de n ani dar de 3 ani nu mai stau cu sotul. am o relatie de concubinaj cu un alt ... (vezi toată discuția)