avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire la pretul pietei pe legea 1/09?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire la pretul pietei pe legea 1/09?

As vrea sa stiu daca exista cazuri de despagubire a proprietarilor pe leagea 112 cf legii 1/2009?
Eu am pierdut imobilul dupa ce aceasta lege fusese adoptata si publicata in MO -deci nu s-a tinut cont de ea- asa ca as vrea sa stiu daca pe despagubiri se tine cont sau se accepta doar valoarea actualizata a pretului de achizitie?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MAGALINAPUS , utilizator 08:33, 22 Iulie 2009
Eu "posed" o astfel de sentinta definitiva si irevocabila!
Despagubiri conform legii 1/2009 acordate de catre Ministerul Finantelor la valoarea de piata a imobilului. Insa eu am reprezentat fostul proprietar revendicator pe legea 10/2001. B-)
Felicitari! Cat a durat procesul?
Aproape 6 luni! Si asta fiindca instanta a numit un expert care a uitat sa vina la un termen!:D
Doar 6 luni?? Ori a fost vorba de o valoare mica, ori nu stiu ce sa mai cred....avocatii consultati pe problema+ cel contractat, ne spun ca in cel mai bun caz : 2 ani, un an sub nici o forma....
As vrea sa va intreb daca finantele au facut apel/recurs? Cate instante ati avut? Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 1/2009. urmatorul pas pentru chiriasi? de azi 4 martie se aplica? vbogdan vbogdan Subiect: Legea 1/2009. Urmatorul pas? Din 4 Martie trebuie aplicata? 1. Am cumparat casa conform Legii 112/1995. Buna credinta, Contract V/C, achitare ... (vezi toată discuția)
Legea 1/2009. urmatorul pas? din 4 martie trebuie aplicata? vbogdan vbogdan 1. Am cumparat casa conform Legii 112/1995. Buna credinta, Contract V/C, achitare integrala 2. Contract V/C anulat de instanta. Intrebari: A. Conform ... (vezi toată discuția)
Legea10/2009 oana jipa oana jipa in art.20 din legea 10/2009 scrie ca persoanele care au primit despagubiri in conditiile legii 112/1995 pot solicita numai retituirea in natura, cu obligatia ... (vezi toată discuția)