avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sechestru asigurator pe casa- dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sechestru asigurator pe casa- dezbatere succesiune

Buna seara. In 1971 tatal meu a avut o condamnare si s-a pus sechestru asigurator pe casa. A decedat in 1977 si cand am facut succesiunea nu ne-au spus de acel sechestru. Abia la decesul mamei am aflat . Am fost la penitenciar dar au spus ca nu e treaba lor ci a politiei. Am facut cerere la politie si au raspuns ca nu au arhiva numai din ultimii 15 ani. Va rog sa-mi spuneti ce sa fac. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: floarea62 , utilizator 23:15, 12 Noiembrie 2015
Ca mostenitor cereti in instanta ridicarea sechestrului si dezbaterea succesiunii.
Am inteles ca totul se rezolva doar cu bani, chiar si cand nu esti vinovat.





~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire sub sechestru judiciar leus leus -ma intereseaza daca in cazul in care se dezbate succesiunea pe cale judecatoreasca cum se poate cere instituirea sechestrului judiciar ? -cand din 2 ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters311042 ContSters311042 Buna ziua, Acum 11 ani, cand a decedat tatal meu, acesta avea bani la CEC. Eu si sora mea suntem mostenitoarele lui. Intrebarile mele sunt: 1. Acest cec ... (vezi toată discuția)
Succesiune ionelzanf ionelzanf am fost 5 frati,3au decedat si am ramas 2,fiecare la casele noastre ,casa batraneasca a tatalui meu i-a facut act de mostenire 1/2 sotiei adica mamei si 1/2 ... (vezi toată discuția)