Buna ziua
As dori sa stiu daca in cazul unui divort la notar sau mediator am sanse sa-mi pastrez copii?Mentionez ca am un copil in varsta de 13 ani si unul in varsta de 4 luni.Eu sunt in concediu de ingrijire copil,nu detinem un imobil propriu iar in cazul unui divort nu as avea unde sa locuiesc.Acestea fiind date ce sanse am sa-mi pastrez copii?
Ca aveți sau nu un contract cu ruda, contează mai puțin în opinia mea.
Ar trebui sa aveți un plan mai de lunga durata, statul la ruda pare ceva provizoriu.
Copilul cel mare va fi ascultat, poate se simte mai bine la tata.
Normal ca statul la rude este ceva provizoriu dar pentru mai mult de jumatate din femeile aflate in aceeasi situatie aceasta constituie o alternativa demna de luat in considerare.Si in caz ca-mi puneti la indoiala calitatile de parinte eu am cerut o parere profesionista pe care de altfel am si primit-o de la oameni avizati.Am citit cu atentie procedurile si ce implica aceasta actiune deci stiu perfect ce repercusiuni va avea asupra copilului mai mare.
Dacă nu aveți unde sa locuiți cu copilul în mod statornic evitați instanta.
Luați legătura cu un notar ca sa ii explicați problema și sa va lămurească.
Dacă soțul e de acord o rezolvați la notar.
Divort cu minor
oanabaisan
suntem casatoriti de 4 luni si dorim sa divortam din diferite motive...problema este ca avem un copil de 2 luni.eu nu lucrez si nu beneficiez de indemnizatia ... (vezi toată discuția)