avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Somatie ANAF....
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Somatie ANAF....

Buna ,am primit o somatie de plata de la ANAF cu cod de bare , unde as putea sa platesc sa evit ghiseul de la anaf avand in vedere ca exista cod de bare pe somatie ?
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 10:13, 14 Noiembrie 2015
prin internet banking sau la aparatele din incinta bancilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati catre radet doru barbu doru barbu Asociatia de locatari are cont curent in BCR.Plata facturilor RADET se face prin BCR si numai prin BCR( pe factura scrie contul asociatiei la BCR).Ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Plata electronica cu op-uri generate din portal anaf stefanmitran stefanmitran Vreau sa stiu daca dupa descarcarea portalului ANAF a formatului electronic al op-urilor, dupa completarea lor cum se face efectuarea platii? Sa inteleg ca ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor si impozitelor prin internet banking. dovada platii. ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, simati Colegi! Am un caz interesant: O cunostinta, PFA, platitoara de TVA a declarat si a platit TVA-ul. Plata a fost facuta prin sistemul de ... (vezi toată discuția)