avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog - divort in lipsa unei dintre parti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog - divort in lipsa unei dintre parti

asi vrea sa stiu ce se poate face daca fosta sotie a bagat actele de divort si in dosar eu nu stiu nimica ce sa pus la dosar cum pot afla eu momentan lucrez in strainatate la negru si asi dori sa stiu ce pot face
Cel mai recent răspuns: pittbul_81 , utilizator 18:10, 13 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am fost căsătorită în românia (amândoi suntem ... Eugenia Andreea Eugenia Andreea Buna ziua ! Am fost căsătorită în România (amândoi suntem români) apoi am venit în Spania și după ani de zile fostul a plecat în alta tara și nu ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor- competenta teritoriala ; autoritate parinteasca ; costuri nadinaalexa nadinaalexa Buna ziua. Va scriu pentru a afla ceea ce trebuie facut in urmatoarea situatie: Ea si el casatoriti de 7 ani. Amandoi acum (si la casatorie) sunt in ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate anulata in urma divortului. daridan daridan Buna ziua! Soacra mea a divortat la notar de curand iar dupa pronuntarea divortului acesta ia taiat Cartea de identitate. Asi dori sa stiu daca asa ceva este ... (vezi toată discuția)