avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere

Buna seara.As avea nevoie de un sfat.Am o hotarare judecatoreasca pentru plata pensiei de intretinere in favoarea minorei ,insa angajatorul refuza sa -i retina 25% din salariu tatalui .Am fost la executor unde am deschis un dosar de executare impotriva tatalui minorei fiind recuparata pensia pentru 12 luni de neplata.Dupa recuperarea sumei dosarul a fost inchis de executor. In momentul de fata tatal minorei ar trebui sa plateasca pensia pe ultimele 7 luni. Ce sa fac acum? Cum pot recupera suma restanta? Executorul imi spune sa vin sa deschid un alt dosar, dar asa o sa ma tot lungesc din dosar in dosar. Unde sa ma duc la Tribunal,Procuratura?Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:11, 17 Noiembrie 2015
Trebuie sa executati din nou.

[5 cuvinte sfat juridic, 49 de cuvinte sfaturi si argumente pentru angajare avocat. Urmatoarea banare va fi definitiva.]
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015
Admin, administrator
Are dreptate executorul. Mai aveti posibilitatea pentru neplata cu rea credinta pentru ultimele 3 luni sa depuneti plangere penala pentru infractiunea de abandon de familie.
ce pot sa fac ca angajatorul sa-i retina lunar pensia din salariu?
Vi s/a raspuns mai sus.Deschideti un un nou dosar de executare silita si executorul va dispune poprirea a 25% din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare pensie alim ghiuvy2005 ghiuvy2005 in sept s-a publicat pe site-ul just.ro hotararea in dosar, respectiv 25%din salariu net, chelt si incepand cu data inceperii cauzei.am fost pe 12.11.2010 la ... (vezi toată discuția)
Plata sporadica a pensiei alimentare nic1 nic1 Deoarece eu sunt plecata in strainatate fostul sot plateste pensia alimentara o data la trei luni, adica doua luni nu plateste deloc iar a treia luna plateste ... (vezi toată discuția)
Am hotararea dar nu vrea sa imi plateasca pensia alimentara marinela0488 marinela0488 Buna ziua. Am o intrebare. Am un copil de 3 ani si m-am judecat cu tatal lui pt pensie alimentara. A sosit hotatrarea de 2 luni dar acesta nu vrea sai ... (vezi toată discuția)