avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general imputatie salariat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

imputatie salariat

Buna ziua,
La o firma un salariat a furat marfa. A recunoscut fapta si vrea sa plateasca marfa furata. Pentru a putea recupera prejudiciul de la el trebuie sa ii fac factura pentru respectiva marfa sau e suficient doar procesul verbal si decizia de imputatie ?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 10:54, 22 Iulie 2009
Cu decizia de imputare ar trebui sa il actionati in instanta si doar astfel va recuperati prejudiciul. E mai indicat un angajament de plata al salariatului , document care reprezinta implicit recunoaterea prejudiciului produs de catre acesta.
Facti-i factura, salariatul sa intocmeasca angajamentul de plata, sa achite marfa si v-ati inchis si in contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputatie + desfacere disciplinar -urgent eujad eujad am 3 salariati chemati la convocare ptr lipsa nejustificata carburant. Conducerea vrea sa le si imput suma si sa le desfac contractul disciplinar . Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Ancheta administrativa magyari magyari Buna ziua.... Am avut probleme, cu un fost angajat, care din cauza neglijentei, nepasarii, ne-a cauzat prejudicii. L-am convocat la conciliere, i-am ... (vezi toată discuția)
Sustragere din magazin pittbull1982 pittbull1982 Am sustras marfa expirata de la magazin si dupa ce s-a aflat am platit dublu marfa respectiva. Dupa ce am facut proces verbal,ca nu mai am datorie fata de ... (vezi toată discuția)