buna ziua,avocatul meu s-a suparat ca nu i-am dat tot onorariul inainte cu 2 zile de proces in curs(tribunal),iar inainte cu o zi,mi-a trimis email cu rezilierea contractului,unilateral,in urma discutiilor telefonice:asta in 21.09 ac ora 18:52,eu nu am vazut,stiam ca nu s-a depus expertza la imobile,vorbim de un partaj bunuri comune;termen judecata22.09.ac,expertiza s-a depus si transmis pe 10.10 ac,iar pentru transmitere si strudiu expertizei termen 11.11 ac
M-am prezentat in instanta cu cerere termen pentru angajare aparator,deoarec volumul de acte necesita cel putin o luna,expertiza macar 2 saptamani deoarece trebuiec si alte 2 studiate,iar noul avocat si expertul sa faca obiectiuni.
Astfel ca,fara avocat ,dar cu cerere termen pentru angajare aparator si doar observatii la expertiza prin care solicit expertului sa precizaze cum a ajuns la sume,,,,,mi-a venit randul si????// STUPOARE:nu mi s-a acordat termen pentru avocat pe motiv ca sunt apelant in cauza,si ar trebui sa stiu,si ca am avut suficient timp din 22.09-11.11,iar pentru timpul II,mi s-a respins solicitarea catre expert sa depuna precizari,intr-u cat nu contest sumele!!!!!!!!!!!! adica ii solicit sa faca precizari :chitante si facturi pt un colos de suma la o casa ,la care fostul sot isi face ctr comodat pe 10 ani,tot imobilul,nu depune acte.materialele nu se regasesc in casa ci,in alte 2 corpuri din curte,invederez instantei ca nu sunt in masura sa-i raspund cf cpc,sunt fara drept de aparare,si pot sa-mi aduc vatamare singura,neintelegand termenii,si-mi face chipurile favor,suspenda judecata pt o saptamana sa vin cu obiectiuni la expertiza!!!!!!!!!!!dosar din 2007,de innebunesc cu atatea elemente de fals,obstructionare judecata,!!!!!!!!!!!!!!intrebare?pot recuza completul din motiv ca nu-mi da dreptul de a angaja aparator?prevazut de constitutie ci CEDO?e un dosar complex,in care ,un judecator ma vatameaza la judecatorie ca scoate de la masa de partaj si-i atribuie fostului sot un imobil ca fiind al sau de inainte de casatorie,in conditiile in care sunt cumparatoare in timpul casatoriei cu act autentic,el cu o mizerie de contract de imprumut care nu intruneste cd unui inscris sub semnatura privata si care are garantie imobilul care de fapt de la data imrumutului sunt al 5 lea cumparator cu act autentic,cred ca o sa depun copie dosar la CSM si-l voi face public,ma judec cu un fost angajat in functie publica ,de o conduita si moralitate indoielnica,cu relatii si bani,va multumesc,dac vede cineva,va rog sa-ni spuneti cum sa procedez:1 voi depune pe 16.11 obiectiunile ,dac nu se cere expertei sa raspunda pot face recuzarea completului??????????mii de multumiri ,caut avocat impartial,loial ,care sa nu vanda procesul,daca aveti cunostinte in galati,va rog sa-mi recomandati,eventual din braila
Cel mai recent răspuns:
simonadevald , utilizator
17:32, 14 Noiembrie 2015