avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce salariat se ocupa cu redactarea si inserarea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce salariat se ocupa cu redactarea si inserarea de modificari si/sau completari in RI si ROF ?

Buna seara !

Va rog frumos sa ma ajutati si sa imi spuneti:

- Cine se ocupa cu redactarea si inserarea
de modificari si/sau completari in RI si ROF ?
secretarul CA, salariatul RU sau jurist ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 09:38, 17 Noiembrie 2015
In general, cine are in fisa postului astfel de atributii .

In legislatie nu exista nicio astfel de reglementarea exacta.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dar daca nimeni nu are in fisa postului astfel de atributii ?
In schimb, toate documentele institutiei
care emana de la director
sunt in sarcina secretarei institutiei.

In schimb, astazi am aflat ca
la institutia ierarhic superioara - Consiliul Judetean
se ocupa de acest lucru salariatii de la RU.

Va rog sa imi spuneti cum este corect sa se procedeze ?
Solicitati conducatorului institutie sa emita o dispozitie in acest sens.
Va multumesc foarte mult pentru tot !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie semnate dupa venirea din concediu ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! In urma unui control s-a constatat ca unele Decizii emise de directorul institutiei noastre publice nu au fost semnate si de jurist. 1. - ... (vezi toată discuția)
Sunt sarcini ale salariatului sau ale conducerii ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre vrea sa transmita catre Consiliul judetean un Plan de acţiune şi calendarul implementării ... (vezi toată discuția)
Fisa postului - modificata si semnata sub presiune. Gorun32 Gorun32 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: Am functia de director, ocupata prin concurs, intr-o institutie de stat. Presedintele care coordoneaza ... (vezi toată discuția)