avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia si al 13-lea salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia si al 13-lea salariu

Buna seara, ma interesa daca eu lucrez cu un contract pe perioada determinata, 18.06.2015-18.01.2016 daca mi-as da demisia acum pe 25 luna aceasta, as mai primi al 13-lea salariu pe lunile pe care le-am lucrat anul acesta?sau pentru ca imi dau demisia ,nu mi-l acorda?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 16 Noiembrie 2015
Poate ne postati prevederea aplicabila la nivel de angajator referitoare la acordarea celui de-al 13-lea salariu ca sa stim conditiile de acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 13-lea salariu michelle77 michelle77 Buna ziua, Imi expira in curand contractul pe perioada determinata 6 luni intr-o firma in sectorul bancar. Am inteles ca s-a prelungit pe alte 6 luni ... (vezi toată discuția)
Al 13 lea salariu maryapop maryapop Exista vreo lege privind acordarea celui de-al 13 lea salariu? Sunt angajata de 3 ani la o companie, pe data de 30 noiembrie mi-am anuntat, pe cale verbala, ... (vezi toată discuția)
Acordarea celui de al 13-lea salariu cjalice cjalice Buna ziua! As vrea sa cunosc exact cum se acorda al 13 lea salariu , in ce baza si daca intra in calcul si perioada in care angajata s-a aflat in cele 126 de ... (vezi toată discuția)