avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In ce termen pot deschide un alt proces?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In ce termen pot deschide un alt proces?

Buna ziua, am avut un proces care s-a terminat ,am primit despagubiri ,nu atat cat ar fi trebuit dar eu acum am ramas cu defecte vizibile care vor fi operate si va urma iarasi o perioada de recuperare as dori sa stiu mai pot deschide un alt proces?Exista un termen ?
Cel mai recent răspuns: marcellaro , utilizator 20:19, 18 Noiembrie 2015
3 ani de la aparitia noilor prejudicii neavute in vedere in primul litigiu.
Va multumesc!
Puteti cere alte despagubiri cu conditia de a nu incalca autoritatea de lucru judecat a hotararilor anetrioare, termenul limita(prescriptie) este de 3 ani de cand se naste dreptul la actiune.
Buna seara,eu am avut acest accident in anul 2012 si procesul s-a terminat in luna iunie 2015.Cat timp as mai avea la dispozitie sa pot actiona in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se aplica legea 124 din 23 septembrie 2014 bicatraianilie bicatraianilie Exonerarea in baza Legii  nr. 124 din 23 septembrie 2014 (-privind unele măsuri referitoare la veniturile de natură salarială ale personalului plătit din ... (vezi toată discuția)
Daune - asigurare imobil Mysogyn Mysogyn 1. Polita de asigurare a fost incheiata in Iunie 2009 -perioada asigurata de un an, imobil caramida nearsa-suma asigurata 100.000 euro. 2. In noiembrie ... (vezi toată discuția)
Interpretare text de lege. _Alin_ _Alin_ Începutul prescripţiei extinctive Art. 2528 Dreptul la acţiunea în repararea pagubei cauzate printr-o faptă ilicită (1) Prescripţia dreptului la ... (vezi toată discuția)