avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozit si taxe la primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozit si taxe la primarie

Buna ziua, detin impreuna cu sora mea , in indiviziune, o proprietate ( teren si casa ), pentru care avem declarate la primarie doua roluri - caota parte 50 % din proprietate pentru fiecare. Va rog sa-mi spuneti daca este corect, legal, sa platim fiecare dintre noi pe langa impozitul aferent si taxele de gunoi, paza etc pe care primaria le stabileste. mentionez ca avem proprietatea comuna, in indiviziune si platim de 2 ori gunoiul, de doua ori paza si alte taxe stabilite. multumesc !
Cel mai recent răspuns: fyeratanye , utilizator 15:36, 17 Noiembrie 2015
Eu va spun din punct de vedere al apartamentului meu,
Em un apartament impreuna cu sotia si la primarie platim impozitul inpartit in doua
de exemplu impozitul total al locuintei este 100 de lei ,eu platesc 50 lei sotia 50.
banuiesc ca si dvs platiti la fel ,
Puteti sa va duceti la primarie si cereti informatii in scris legat de calcularea impozitului si gunoiului proprietati care o impartiti cu sora dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit primarie MariusAnA MariusAnA Am fost zilele trecute la Primarie pentru a-mi plati impozitul pe casa si teren si am constatat ca imi cam incarca suma... motivul ar fi gunoiul care il baga ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, Împreună cu fosta soție deținem același apartament, ... iulian55 iulian55 Bună ziua, Împreună cu fosta soție deținem același apartament, aveam aceiași adresă, deci suntem coproprietari. Este normal ca impozitul pe apartament ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament platit doar pe numele unuia din proprietari danaistratescu danaistratescu Buna ziua, O familie sot - sotie au cumparat in 1969 un apartament. Pe contractul de cumparare figurau ambii. Pe vremea aceea, in 1969, la Administratia ... (vezi toată discuția)