avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile de propietate intelectualã
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile de propietate intelectualã

buna ziua

lucrez pentru o firma ca administrator de site ... si am la baza un contract de colaborare in care cedez drepturile mele de proprietate intelectuala acestei firme.

vreau sa va intreb daca acest venit fiind pe perioada nedeterminatata este luat de catre banca ca si salariu pentru o credit.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: ciuruburu , utilizator 17:05, 22 Iulie 2009
Este luat in calcul ca venit doar daca apare declarat la Administratia Finaciara in declaratia de venit global.(declaratia 200, parca)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie cresterea copilului emiliasv emiliasv Buna ziua, Ma pregatesc sa depun dosarul pentru CCC.Pe langa veniturile din salarii de la firma de unde lucrez ,am obtinut venituri din strainatate (din ... (vezi toată discuția)
Mamele, 85% din salar sau din venit cristian p cristian p Sunt o mama medic si pe langa locul de munca din spital am avut in ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului si un alt job. Am lucart tot ca medic intr-o ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 cata_fugarelu cata_fugarelu Buna ziua, Sunt angajat la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Pe langa banii din contract, mai primesc o suma pe drepturi de ... (vezi toată discuția)