avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cautare avocat pentru recuperare imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cautare avocat pentru recuperare imprumut

Buna Seara,
Am cunoscut, in cadrul relatiilor de serviciu (din afara sistemului furidic), un avocat pe care nu-l mai pot contacta acum.
Pentru o suma imprumutata acestuia, mi-a lasat o chitanta, in care exista o adresa nevalida.
Se poate afla in ce dosare are acesta activitate ?
Doresc sa-l contactez personal inaintea unor demersuri judiciare care, cu siguranta, i-ar afecta prestanta de avocat si aceasta, nu numai lui.
Va multumesc,
Vasii Ion
Incercati contactarea persoanei fie la instanta locala,fie solicitati relatii la baroul local
Suma imprumutata si incheierea chitantei nu a fost realizata la cabinetul respectivului ?
Daca acesta este intradevar un avocat care functioneaza legal, atunci ii veti putea gasi datele de contact in Tabloul Avocatilor din judetul in care functioneaza.

Pe chitanta primita ar trebui sa aveti un minim de informatii: Nume, prenume avocat, forma de organizare in care functioneaza (cabinet individual, asociat, etc.) , Baroul judetului din care face parte, codul de identificare fiscale (CIF) si, in unele cazuri adresa sediului social.

Avand aceste date, puteti sa faceti demersurile fie personal la sediul Baroului respectiv, fie cautand on-line sait-ul baroului si verificand acolo pe tabloul avocatilor.

Sau si mai usor, introduceti datele acestuia aici: [ link extern ]

si veti putea afla numarul de telefon al avocatului si il veti putea contacta.

Se poate afla in ce dosare are acesta activitate ?
acest lucru este imposibil!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborator la un cabinet de avocat Flori74 Flori74 am terminat dreptul anul trecut si m-ar interesa sa lucrez ca si colaborator la un cabinet de avocatura. (vezi toată discuția)
Despre avocati - verificare cabinet Romania1 Romania1 Buna ziua as dori sa stiu cum pot verifica un cabinet de avocatura international:frantic:B-) (vezi toată discuția)
As vrea informatii despre un avocat ContSters138558 ContSters138558 Caut un avocat ( sau cel putin cred ca este avocat ) din Bucuresti dar nu il gasesc pe siteurile de avocatura unde sunt trecute numele tuturor avocatilor din ... (vezi toată discuția)