avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratii fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Declaratii fiscale

Buna ziua!
Am urmatoarea situatie:am depus la ghiseul administratiei sector 1 declaratiile 100,300,394 aferente unui trimestru (septembrie 2013) insa nu am descarcat de pe net dovada depunerii. Aceste declaratii imi apar ca nedepuse in fisa fiscala a societatii. Incercand sa rezolv aceasta problema la adminstratie mi s a comunicat ca aceste declartii vor fi primite dupa achitarea amenzii pentru nedepunere la termen!
Doresc sa va intreb cum pot sa combat acest lucru?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 14:10, 21 Noiembrie 2015
Din nefericire, nu aveti ce face. Incercati sa mergeti in audienta la seful unitatii locale A.N.A.F. si poate primiti doar un avertisment.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva, situatie fara o solutie clara enjoythesilence enjoythesilence Buna ziua, Am ajuns, din pacate, atat din vina mea cat si din cauza imprejurarilor, intr-o situatie foarte complicata pentru care as aprecia daca mi-ati ... (vezi toată discuția)
Problema firma vlad.simion vlad.simion Buna seara, in aprilie 2009 am infiintat o firma, microintreprindere, cu 3% impozit pe profit (mare greseala intrucat nu am angajat nici un om pana acum si ... (vezi toată discuția)
Hartuire afp nitmar nitmar Am primit o amenda pe societate de la Adm. Finante Publice pentru nedepunerea unei declaratii si am contestat-o,dosarul e in instanta.Problema e ca AFP de doua ... (vezi toată discuția)