avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire Taxa Poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire Taxa Poluare

Cum pot sa obtin restituirea taxei de poluare? Am fost sa depun o cerere la trezorerie dar cei de acolo mi-au spus ca inca nu a aparut regulamentul pentru restituirea taxei de poluare, in conditia in care acesta trebuia sa apara, in termen de 45 de zile de la publicarea ordonantei pentru restituirea taxei auto, adica in 18 octombrie. Cum m-ati sfatui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:04, 18 Noiembrie 2015
Buna ziua,
Formulati cererea in scris, depuneti-o prin posta recomandata cu confirmare de primire si dupa 30 de zile daca va raspund ca nu au norme sau ca nu v-o restituie sau nu raspund va adresati instantei in contencios.
Va puteti adresa instantei si direct dar va va costa taxa de timbru si eventual onorariul de avocat costuri care se recupereaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe lloryshyka lloryshyka Buna ziua,a-si dori sa stiu daca este cineva din judetul Vaslui care a recuperat taxa auto de prima inmatriculare? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, in luna martie 2008, am achizitionat un autoturism in leasing financiar pentru care am platit la vremea aceea o taxa de prima inmatriculare (TPI) ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare buta buta buna seara! am cumparat o masina second hand,in 2010, an fabricatie 2007 si am achitat 3610ron taxa de prima inmatriculare; stie cineva daca se mai recupereaza ... (vezi toată discuția)