avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prescriptie sume platite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prescriptie sume platite

Procedura din 2004 de restituire si rambursare a sumelor de la buget spune - Cererea de restituire trebuie să fie depusă în cadrul termenului legal de prescripţie a dreptului de a cere restituirea, respectiv în termen de 5 ani de la data de 1 ianuarie a anului următor celui în care a luat naştere dreptul la restituire, să cuprindă codul de înregistrare fiscală a contribuabilului, suma şi natura creanţei solicitate a fi restituită, precum şi documentele necesare din care să rezulte că aceasta nu este datorată la buget.
Se mai poate depune in 2015 cerere restituire pentru sume platite in plus in 2009 si 2010?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:14, 18 Noiembrie 2015
Ptr.2009 trebuia depus pana la 1 ianuarie 2015, ptr.2010 pana la 1 ianurie2016, oricum, cel mai sigur intrebati si la a.n.a.f.
Buna ziua,
Pentru anul 2010 da, pentru restul ......
Termenele nu s-au schimbat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva si impozit platit in plus ContSters37581 ContSters37581 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu procedura care trebuie urmata in cazul in care am un SRL in lichidare (dosar depus) pentru care vreau sa recuparez niste ... (vezi toată discuția)
Prescriptie fiscala gyoni8 gyoni8 Care este termenul de prescriptie al obligatiilor fiscale? Daca eu am de recuperat o suma de bani - retinuta abuziv de administratia fiscala - in cat timp pot ... (vezi toată discuția)
Suprasolviri impozite prescriptie floare de gheata floare de gheata Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu articolul unde este mentionat clar ca suprasolvirile la impozit teren sau cladire se prescrie . Multumesc (vezi toată discuția)